ОСТАННІ НОВИНИ

Анастасія Карп’як: «Автомобілі для об’їзду ремонтованої ділянки Личаківської роблять гак у 8 кілометрів»

Катерина Родак

|

Львів’янка Анастасія Карп’як про транспортний колапс. Який виник внаслідок схеми обїзду частини вулиці Личаківської, яка зараз на ремонті:

“Тисячі жителів Личаківського району та Винник потерпають від транспортного колапсу. 10 автобусів змінили свої маршрути, люди пішки добираються на роботу, Зелена та Левицького стали суцільним корком, автомобілі для об’їзду ремонтованої ділянки Личаківської роблять гак у 8 кілометрів… насправді цього могло і мало б не бути.

Адекватним об’їздом вул. Личаківської мала стати вул. Черемшини, яка зовсім недавно стала односторонньою та має повноцінні дві смуги руху, але ні, тут у нас висить «цегла», і одна смуга руху перекрита запаркованими автомобілями. Тільки вдумайтеся, через 8 припаркованих авто і один знак сотні, а то й тисячі людей повинні здійснювати замість 250 метрового – 8 кілометровий об’їзд. У частини водіїв таки здають нерви і вони їдуть під знак, і я їх повністю розумію…

З проханням зробити на час ремонту Личаківської вул. Черемшини двостороннью я уже звернулася на Гарячу лінію міста (1580), там повідомили, що я далеко не перша, хто звертається з такою пропозицією, сподіваюся, влада дослухається до своїх мешканців, і виконає обіцянку, дану в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олегом Партикою щодо об’їзду Личаківської: «Це попередні, тимчасові схеми об’їздів. При необхідності, на прохання мешканців, можемо вносити зміни у схеми об’їздів», ну от, мешканці просять… тепер справа за Вами…”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *