ОСТАННІ НОВИНИ

Зварич зрозумів, що все вперлося в посаду для Литвина

|

Член фракції “Наша Україна – Народна самооборона” Роман Зварич стверджує, що до нього звертався лідер фракції БЮТ Іван Кириленко з пропозицією обрати головою Верховної Ради Володимира Литвина і таким чином забезпечити діяльність коаліції в складі трьох фракцій.

Як передає УНІАН, про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам.

За словами Р. Зварича, позиція обох фракцій полягає в тому, що ініціатором переговорів щодо створення коаліції має бути найбільша фракція – БЮТ.

При цьому, стверджує Р. Зварич, на цей момент жодної пропозиції про відновлення переговорів не було. «Натомість я вчора приблизно о 18.15 отримав дзвінок від Івана Григоровича Кириленка, і нам поставили питання, чи могли б ми поговорити про те, щоб В. Литвин став головою ВР», – сказав народний депутат.

Р. Зварич зазначив, що з цього можна зробити висновок, що єдиною перепоною для повернення Блоку Литвина до переговорного процесу є саме посада спікера. «Але я сказав, що це смішно, це не підхід, який нас влаштовує. Повторюю, ми хочемо знати, які будуть принципові позиції, на яких працюватиме коаліція, а починати, хто буде в якому кріслі сидіти – це не наш підхід», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *