ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вполовину зросли ціни на овочі

|

У Львівській області у травні 2017 року порівняно з квітнем 2017 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,5%. Про це Львівському порталу повідомили у обласному управлінні статистики.

Найбільше подорожчали морква (на 49,8%), капуста білокачанна (на 40,5%), буряк (на 21,6%) та картопля (на 19,7%).

Фрукти стали дорожчими на 11,7%. На 6,4–1,1% підвищилися ціни на морозиво, свинину, ковбасні вироби, молочні суміші для дитячого харчування, рис, цукор

Водночас огірки подешевшали на 50,4%, яйця курячі – на 12,8%, гриби свіжі – на 8,4%, часник – на 7%, сири м’які жирні – на 4,9%, помідори – на 4,5%, молоко – на 2,6%, борошно пшеничне – на 2,2%, крупи гречані – на 2,1%, олія соняшникова – на 1,1%.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 1,5%, у тому числі на тютюнові вироби – на 2,8%, алкогольні напої – на 0,7%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *