ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на «Великодню пісенну ватру»

|

У Львові 1 травня проведуть «Великодню пісенну ватру». Під час дійства усі охочі зможуть відчути великодній дух свята, а також поводити гаївки та веснянки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МО «Граніт».

ca8b334a-3c10-43c1-a9db-f53f88788114

«Такi зібрання об’єднують людей, особливо юного віку. Великодня пісенна ватра – це не просто розвага, це –  повернення до давнiх традицій.Здавна молодь збиралася біля церков, щоб повеселитися, виводити гаївки та поспівати українських пісень», –  розповідає організатор заходу Леся Пронько. –

Великодня пісенна ватра – це продовження українських традицій. На дійстві  молодь зможе повеселитися та послухати цікаві розповіді біля вогнища. Також організатори запланували багато традиційних забавок. Особливістю цьогорічного заходу є те, що молодь не лише відсвяткує Великдень, а й зустріне традиційно обливаний понеділок.

Усіх зацікавлених організатори запрошують разом з друзями 1 травня о 18.00 у парк «Знесіння». Окрім гарного настрою, рекомендують взяти коцики, співаники та смаколики.

Зареєструватися на участь у заході можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *