ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі знову загинули українські захисники

|

За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще 11 – отримали поранення. Серед них троє військовослужбовців НГУ отримали поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

свічка

Як розповів сьогодні на брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, на Донецькому напрямку противник активно, по всій лінії фронту, застосовує важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети. Такі інциденти зафіксовано на Світлодарській дузі (Троїцьке та Луганське), під Горлівкою (Зайцеве і Майорськ), під Донецьком (Авдіївка і Піски).

По наших позиціях було випущено понад 40 ворожих мін. Найскладнішою залишається ситуацію під Авдіївкою, де сили АТО регулярно відкривають вогонь у відповідь, щоб припинити ворожі провокації. Загалом спокійних місць на Донецькому напрямку немає, найбільш інтенсивні обстріли противника – у другій половині дня. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбувся 31 обстріл з боку НЗФ.

Вже сьогодні вранці внаслідок ворожого обстрілу села Зайцеве, було зруйновано приватний будинок. Поранено літню жінку. Ще 3 людей врятовано, вони не постраждали.

Маріупольський напрямок: найгарячіше було в Мар’їнці, де ворог здійснив серію обстрілів, під час одного з яких на нашій позиції здетонував боєкомплект.

Окрім цього, НЗФ порушили режим тиші у Красногорівці та поблизу с. Водяне. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 6 обстрілів наших позицій з боку бойовиків.

Перемир’я спостерігається лише на Луганському напрямку. Вчора ворожих обстрілів не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *