ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 80% українців вважають приєднання Криму до Росії окупацією

|

Майже 80% опитаних українців назвали приєднання Криму до РФ окупацією, а події на Донбасі – воєнною інтервенцією. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Київський міжнародний інститут соціології .

image001

Інститут соціології проводив опитування з 31 серпня по 13 вересня 2015 року на замовлення громадської організації «Центр стратегічних досліджень» і Міжнародного центру з ненасильницьких конфліктів (International Center on Nonviolent Conflict).

На запитання, згодні чи не згодні респонденти з тим, що приєднання Криму до Росії у 2014 році є його окупацією, 77,5% респондентів погодилися з цим твердженням, 10,8% – не погодилися, а 11,7% не визначилися зі своєю думкою або відмовилися відповісти.

Також на запитання: «Яка з цих думок Вам ближча?» щодо подій на Донбасі 79,8% респондентів обрали варіант – «Дії Росії на Донбасі фактично є військовою інтервенцією – збройним втручанням у внутрішні справи України», 7% обрали відповідь – «Дії Росії є на Донбасі є допомогою народу Донбасу у його боротьбі за свою незалежність». Ще 13,2% респондентів не визначилися зі своєю думкою або відмовилися відповісти.

Фото : ji-magazine.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *