ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти продовжують люструвати депутатів смітниками (відео)

|

У вівторок, 23 вересня, п`ятеро активістів-євромайданівців  зустріли екс-регіонала Віталія Грушевського. І провели так звану “народну” люстрацію, під яку раніше потрапив нардеп Журавський. Як пише “Новое время”, активісти схопили його на одній з центральних вулиць і в буквальному сенсі ткнули носом у смітник, інформує ТСН.  

Сьогодні в інтернеті розлетілося відео цього інциденту. Кадри з нападом на депутата стали завершенням п`ятихвилинного сюжету про Грушевського, створеного журналістами каналу “17”. У самому сюжеті розповідається про знайдену в Межигір`ї розписку, згідно з якою Грушевський нібито взяв гроші у оточення Януковича за виведення з фракції “Свобода” кількох депутатів.

Екс-регіонал Грушевський є членом депутатської групи “За мир і стабільність”, яку в ЗМІ охрестили “групою Курченка”, і входить до складу делегації з 24 українських парламентаріїв, які 17 вересня відправилася в Москву для переговорів з депутатами Держдуми. 23 вересня спікер Верховної Ради ініціював вигнання українських нардепів з українського парламенту, які відвідали Держдуму.


 Фото: Стопкадр з відео

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *