ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів не йде на вибори

|

Партія регіонів не має наміру брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради України, призначених на 26 жовтня. Про це заявив секретар президії Партії регіонів, народний депутат України Борис Колесніков.

“Партія регіонів у виборах брати участь не буде”, – заявив Колесніков.

“Багато партнерів пропонували нам об`єднатися, але законодавчо це неможливо. ПР не має морального права брати участь у виборах, коли майже 7 млн ​​виборців (на південному сході) не можуть проголосувати”, – зазначив Колесніков.

Також Колесніков заявив, що не братиме участі у виборах по “мажоритарці”.

“Я особисто не буду брати участь у виборах по мажоритарних округах, але якщо хтось із моїх товаришів по партії піде, я його критикувати не буду. Це нормально”, – пояснив він.

Також він відкинув можливість участі ПР у місцевих виборах на окупованих територіях на південному сході.

За словами Колеснікова, 14 вересня в Києві відбудеться “форум”, участь в якому візьмуть члени ПР, а наступного тижня – з`їзд Партії регіонів. На ньому, за словами Колесникова, партія обговорить своє майбутнє, нову ідеологію, програму тощо.

Також Колесніков заявив, що ПР “створить свій альтернативний уряд”, склад якого обіцяють оголосити наступного тижня.

Водночас “регіонал” прокоментував інформацію про можливу участь Віктора Медведчука в майбутніх виборах: “За останні тижні я наслухався стільки, що у мене немає коментарів”.

Фото: www.bukinfo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *