ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч вже двоє львів’ян відсвяткували 100-річчя

Олександр Косик

|

З початку року у Львові п’ятеро довгожителів відзначили свої уродини. Так, трьом ювілярам виповнилось понад 100 років, двоє відзначили столітній ювілей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За доброю традицією, до кожного з уродинників завітали працівники управління соціального захисту Львівської міської ради з привітаннями від міського голови і вручили грошову допомогу в розмірі 5000 грн кожному.

«Цьогоріч мали радість привітати з днем народженням Агафію Михайлівну Сенишин зі 103-річчям, Анастасію Трохимівну Шевченко і Сару Мордухівну Буслович зі 102-річчям, а також Лідію Олексіївну Ященко і Євгенію Константинівну Краско зі 100-річчям. Відтак, зичу ювілярам міцного здоров’я, Божої ласки та радості від життя», – зазначив начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

У 2018 році свій 100-літній ювілей відзначатимуть 12 мешканців міста, а понад столітній – 16 мешканців. Виплату з нагоди уродин проводить управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради в розмірі 5000 грн. відповідно до розпорядження міського голови від 27.12.2017 № 778 «Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2018 році виповниться 100 і більше років».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *