ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали трьох злодіїв, які «спеціалізувались» на крадіжках з будинків у сільській місцевості

Юлія Шпак

|

На Бродівщині поліцейські викрили трьох зловмисників, причетних до серії крадіжок з будинків. Чоловіки «спеціалізувались» на крадіжках з будинків у сільській місцевості, в яких ніхто постійно не проживає – проникали у помешкання та викрадали майно. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Бродівське відділення поліції за допомогою звернулась 62-річна львів’янка. Жінка повідомила, що в ніч на 7 лютого з її будинку, розташованого в одному із сіл району, було викрадено три бідони та відро, наповнені медом, а також мішок цукру та мотокосу. Загальна сума заподіяних збитків склала понад 17 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 41-річний житель райцентру.

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник та двоє його спільників, раніше судимі мешканці міста Броди віком 25 та 29 років, причетні щонайменше до семи інших квартирних крадіжок.

Зловмисники «спеціалізувалися» на крадіжках з будинків у сільській місцевості, в яких ніхто постійно не проживає – приїжджали уночі автомобілем на іноземній реєстрації, проникали у помешкання та викрадали господарський інвентар, продукти харчування, посуд, навіть розбивали печі, щоб забрати металеві деталі, придатні для здачі на брухт.

Більшість із викрадено правоохоронці виявили та вилучили під час санкціонованих обшуків. На транспортний засіб, яким вони пересувалися, накладено арешт.

Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз. Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *