ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти висунули свої вимоги до Ірини Білик, яка планує дали концерт у Львівській опері

Олександр Косик

|

Громадські активісти здійснили переговори з керівництвом Львівської опери та продюсером Ірини Білик щодо умов, які має виконали співачка, щоб її концерт у Львові таки відбувся. Про це пише Форпост, передає Львівський портал.

У бесіді з продюсером Ірини Білик вони висловили чітку позицію небайдужих громадян Львова. І наголосили, що виступ співачки, яка гастролювала Росією в той час, коли в Україні іде війна, не викличе громадського супротиву, якщо вона чітко скаже своїм шанувальникам, що Росія – це країна-агресор, а Крим і Донбас – окуповані нею території.

Вони також написали звернення до директора Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Василя Вовкуна, в якому просять не допустити проведення концерту у тому випадку, якщо вона не виконає умов львів’ян.

«Сьогодні Україна вперше за багато століть своєї історії отримала реальний шанс відстояти свою незалежність у війні проти споконвічного агресора – Московії. Ми ведемо війну не лише за територію, а й за свідомість наших людей», – сказано у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *