ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні врятували жінку, яка хотіла вистрибнути з балкону 10 поверху

Юлія Шпак

|

Львівські патрульні врятували нетверезу жінку, яка намагалась вистрибнути з вікна 10 поверху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора вдень патрульні 3 батальйону отримали виклик на вулицю Патона на сімейну сварку. Коли приїхали за адресою, то заявниця повідомила, що її 33-річна донька зловживає алкоголем і агресивно поводиться. Жінка написала заяву. Коли патрульні запропонували її доньці проїхати з ними у відділ поліції, вона зірвалася з ліжка і почала бігати кімнатою, голосно кричати та замахуватися на інспекторів.

Поліцейські вгамували жінку і вона почала запевняти, що все добре. За кілька хвилин жінка сказала, що хоче курити і вийшла на балкон. Зайшовши туди, вона за лічені секунди відкрила вікно лоджії на 10 поверсі і перекинула ноги за поручень. Інспектори миттєво зреагували, витягнули її з балкону і викликали швидку.

Ще певний час до приїзду медиків довелося спілкуватися з громадянкою аби вона собі не заподіяла шкоди. Згодом, медики госпіталізували жінку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *