ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська опера готова до радикальних рішень стосовно свого скандального соліста Санжаревського

Катерина Родак

|

Керівництво Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької звернулося до Служби безпеки України та прокуратури стосовно соліста Опери Миколи Санжаревського, якого журналісти викрили на пропагуванні сепаратизму та підтримці незаконних формувань на Донбасі. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив директор Львівської опери Василь Вовкун.

 

За словами керівника Опери, правоохоронці мають перевірити оприлюднену напередодні інформацію та надати свої висновки керівництву театру.

«На це мала би відреагувати СБУ, якби вони це знали. Зараз вони за чинним законодавством мають кілька днів, щоб нам відповісти. Ми тоді будемо вживати певних заходів… Журналістське розслідування – це чудово, але ми мусимо від органів отримати підтвердження цих фактів», – сказав він.

Василь Вовкун уточнив, що у разі підтвердження інформації про Санжаревського, у театрі проведуть загальні збори і будуть готові приймати радикальні рішення.

Також він зазначив, що не зв’язувався із Миколою Санжаревським та не обговорював цю ситуацію, тому що скандальний соліст зараз перебуває закордоном.

«У зв’язку з тим, що Санжаревський перебуває закордоном, він написав спростування, що він теж буде звертатися у прокуратуру, мовляв, його підставили», – зазначив директор Опери.

Водночас на Facebook-сторінці Миколи Санжаревського сьогодні, 10 січня, з’явився допис, де він звинувачує ЗМІ у наклепі.

На прохання Львівського порталу прокоментувати скандальну інформацію про себе, М. Санжаревський відповів:

«Після повернення в Україну та відвідування відповідних інстанцій на кшталт СБУ я надам коментар».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *