ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині авто заднім ходом переїхало 22-річного пішохода

Юлія Шпак

|

На Сокальщині «Опель», рухаючись заднім ходом, травмував пішохода. Постраждалий у ДТП потрапив до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 січня близько третьої ночі в селі Смиків, Сокальського району.

«Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «Опель Сінтра», 20-річний мешканець Сокальського району, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода, 22-річного жителя цього ж району. Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садна обличчя, забійна рана тім’яної ділянки», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого. Призначено експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *