ОСТАННІ НОВИНИ

Очільник «Самопомочі» у Винниках назвав своє «п’яне» керування авто провокацією

Єва Корнійчук

|

Очільник осередку «Об’єднання «Самопоміч» у Винниках Тарас Дмитерко прокоментував інформацію про своє затримання у стані алкогольного сп’яніння за кермом. Він назвав цю ситуацією спланованою провокацією.

 

«Я рухався по вулиці Богданівській. Без будь-яких підстав мене зупинила патрульна служба поліції. Спершу почали говорити що я порушив правила дорожнього руху. А після цього відразу поліцейські почали стверджувати, що я знаходжусь в стані алкогольного сп’яніння, хоча жодних ознак і бути не могло. На місці мені вдалось з’ясувати, що патрульний автомобіль, який мене зупинив, закріплений за Жовківським відділенням поліції. Також особливо підозрілим для мене став той факт, що один з поліцейських представився представником Турківського відділення Самбірського відділу поліції. Я запідозрив, що це може бути провокація і відмовився пройти тест на «драгері» цих патрульних», – зазначив він.

«Після складання на мене протоколу та вилучення посвідчення водія патрульними (надано тимчасовий талон) я відразу ж поїхав здавати аналізи у клініку. До речі, як мені повідомили лікарі після здачі тесту, попередньо результат негативний, тобто алкоголю не було. Також хочу зазначити, що я не надавав жодних документів, окрім водійського посвідчення, а також не вказував патрульним свого місця праці», – повідомив Тарас Дмитерко.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *