ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужі українці зібрали кошти на відновлення балкону Підгорецького замку. На черзі – паркові будиночки

Катерина Родак

|

Проект Відновлення Підгорецького палацу, який розміщений на краудфандинговій платформі na-starte.com зібрав 100% від повного кошторису, ще до закінчення терміну збору і продовжує поповнюватись.  Про це Львівському порталу повідомили у Благодійному фонді «Софос».

 

У благодійному фонді прозвітували, що за зібрані кошти закупили  матеріал і сплатили роботу з його виготовлення. І як тільки будуть дозволяти погодні умови, будуть встановлювати балясини та перила балкону замку.
«Та збір коштів на проект продовжується і буде тривати ще 12 днів. До речі: зібрано на сьогоднішній день вже 109%! Ця додаткова підтримка дає можливість надати більше допомоги цьому неймовірному палацу. Тим більше що ми вже працюємо деякий час над цим», – зазначають у БФ.
Одночасно роботою над проектом ремонту балконної групи, команда БФ “Софос” працювала увесь цей час над наступними проектами відновлення Підгорецького палацу.

Відтак усі додатково зібрані кошти витратять на: сплату проектно-кошторисної документації на паркові будиночки (на світлинах) та на нагальні ремонтні роботи.


Підтримати проект проект фінансово можна на платформі Na-starte → https://na-starte.com/pro…/vidnovlennya-pidgoretskogo-zamku…

Як писав раніше Львівський портал, за допомогою краудфандингу благодійники збирають кошти і на реставрацію замку і частинами відновлюють його. Детальніше про цей унікальний проект ми писали тут.

Також благодійна організація продає календарі на 2018 рік, кошти з продажу яких також підуть на потреби замку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *