ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт зі Львова став номінантом престижної американської премії

Єва Корнійчук

|

Львівський гурт став номінантом Американської музичної премії, яка визначає найбільш прогресивних музикантів, що створюють музику для здоров’я, миру та екологічної свідомості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

У номінацію «Найкраще музичне відео» потрапив кліп львівського гурту ATMASFERA на пісню “In the Depth”. Організатори отримали понад 3500 записів з більш ніж 80 країн, що робить фестиваль справді глобальним заходом. До 12-ти номінацій були відібрані по 6 кращих робіт. У вівторок, 12 грудня, розпочалося голосування по всіх категоріях. Оцінює учасників професійне журі, а також кожен охочий може віддати свій голос.

Уже 26 січня 2018 року в Times Square, New York City відбудеться визначення найкращих виконавців RoundGlass Music Awards 2018.

Голосування триватиме до 26 січня.

Довідка:

RoundGlass Music Awards була створена для об’єднання міжнародної спільноти музикантів, які створюють соціально відповідальну музику, яка покращує світ.

Цього року гурт ATMASFERA вже був удостоєний другої премії у номінації «Музичне відео» Рівненського міжнародного кінофестивалю МІСТО МРІЇ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *