ОСТАННІ НОВИНИ

Експерти розповіли, що виявили у копченій рибі, якою масово потруїлись львів’яни

Катерина Родак

|

В одному зі зразків копченої риби, якою у Львові масово отруїлись люди, знайдено бактерії сальмонели. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив заступник директора ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Олег Когут.

За його словами, наразі є результати досліджень одного із зразків риби, яку вилучили вдома у захворілого.

«З одного зі зразків виділяється сальмонела. Яка сальмонела – ми ще конкретно не знаємо. Буде проходити подальша ідентифікація… Ще не знаємо від  хворих в інфекційній лікарні, який є результат, але, думаю, що і там буде сальмонела», – повідомив він.

З рештою зразків риби у лабораторії ще працюють, і, як зазначив Олег Когут, результати досліджень з’являться наприкінці тижня.

Водночас прокуратура шокувала інформацією про те, яким чином і де коптилася горезвісна риба.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *