ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові десятеро людей отруїлося копченою рибою із ринку

Дарина Смеречанська

|

У Львові до лікарні із гострою кишковою інфекцією потрапило десятеро осіб. Напередодні постраждалі споживали рибу, куплену на ринку «Привокзальний». Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, о 18 год. 15 хв. 22.09.2017 року до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом: гостра кишкова інфекція.

Всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків на ринку “Привокзальний” у м. Львові. При поступленні стан наближений до важкого. Скарги на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець.

Станом на 08.00 год. 23.09.2017 року всього госпіталізовано 10 осіб, з них 1 дитина. Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.

Про ситуацію, що виникла і привела до захворювання людей, повідомлено керівництво лабораторного центру та відповідних підрозділів Держпродспоживслужби, які здійснюють обстеження та проводять роботу у вогнищі інфекції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *