ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував 8-ий Ярмарок спорту

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 21 вересня, у Палаці спорту «Динамо» стартував 8-ий Ярмарок спорту, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами організатора Ярмарку спорту Олега Чуниса, кожен охочий зможе спробувати себе у майже 70 видах спорту.

«Ярмарок спорту у нашому місті відбувається вже 8-ий рік поспіль для того, щоб зацікавити львів’ян до здорового способу життя. Ми завжди оновлюємо наші програми і намагаємося презентувати нові види спорту. Цьогоріч це бампербол, корфбол, кінний спорт, альпінізм, скелелазіння. Хотів би зазначити, що ми це свято робимо не тільки для школярів, але й для дітей дошкільного віку, для літніх людей, для чоловіків та жінок, які попри свою працю знаходять час, аби прийти до нас і знайти вид спорту, яким вони б могли займатися після роботи. Також варто зазначити, що нам вдалось збільшити кількість федерацій, і у цьому році їх 68. Насправді це хороша можливість для них продемонструвати те, як вони працюють і, які можливості мають», – розповів він.

Спробувати себе у різних видах спорту під керівництвом фахівців, переглянути показові виступи та ознайомитися зі спортивним інвентарем може кожен охочий абсолютно безкоштовно.

Окрім звичного футболу чи волейболу, відвідувачі познайомляться з маловідомими, але не менш захопливими, корфболом, флорболом, хортингом та іншими іграми, єдиноборствами та спортивними практиками.

Родзинкою Ярмарку став бампербол – футбол у великих надувних кулях, які у декілька разів більші за футбольний м’яч. Кожен охочий змін весело та з користю для здоров’я провести час.

Триватиме Ярмарок спорту до 16 години 24 вересня.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *