ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі під час пожежі в дитячому таборі загинуло двоє дітей

Соломія Григор'єва

|

У Одеській області спалахнув дерев’яний корпус дитячого табору. Внаслідок поже ізагинуло двої дітей. Про це повідомляє прес-службі ДСНС України в Одеській області, передає кореспондент Львівського порталу.

Вчора, 15 вересня, о 23:34 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення, що в Одесі на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» сталось загоряння  двоповерхового дерев’яного корпусу. Підрозділи ГУ ДСНС України в Одеській області були автоматично спрямовані по підвищеному номеру виклику пожежа «РАНГ-2» і через 5 хвилин до місця події прибули перші пожежно-рятувальні відділення. Було встановлено, що полум’ям охоплена дерев’яна будівля комплексу по усій площі. Вогонь швидко розповсюджувався поривами вітру по легкозаймистим дерев’яним конструкціям та створював загрозу загоряння сусідніх житлових корпусів.

Евакуація дітей була проведена адміністрацією закладу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальниками було негайно організовано гасіння пожежі, захист від загоряння трьох сусідніх дерев’яних будівель та пошук можливих постраждалих.

Пожежа була ліквідована о 1:54 на площі 560 кв. м., не допущено перенесення відкритого вогню на сусідні житлові корпуси.

Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей, особисті данні встановлюються. Також отримали травми дві дитини, яких бригадами швидкої медичної допомоги доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні. Усіх потерпілих від пожежі розміщено в сусідніх житлових корпусах та з ними проводять роботу практичні психологи ДСНС. Роботи по розбору конструкції будівлі продовжуються.

Транляцію з місця пожежі вів волонтер військового госпіталю Андрій Танцюра:


Фото: ДСНС

Відео: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *