ОСТАННІ НОВИНИ

У швейцарській клініці не коментують ситуацію із Димінським

|

У швейцарській клініці Clinique Generale-Beaulieu відмовилися коментувати ситуацію із Петром Димінським. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Данило Мокрик.

«Зв’язався я ото з швейцарською клінікою Clinique Generale-Beaulieu. Там Димінський начебто проходив 23 серпня медогляд, який начебто не виявив у нього тілесних ушкоджень. Ну так казав адвокат Димінського – і опублікував начебто заключення лікаря цієї клініки Дімітріоса Самараса», – пише журналіст.

Отож, він зателефонував учора у клініку та поінформував їх про відповідне повідомлення оприлюднене  адвокатом Петра Димінського у Facebook, а також поцікавився, чи лікарське заключення – їхнє.

Відтак Данилу Мокрику надійшла наступна відповідь на його запит: «Інформуємо вас, що ми дотримуємося лікарської таємниці. Відтак ми не можемо підтвердити чи спростувати факт присутності особи в нашому закладі».

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова. Згодом з’явилися деталі аварії.

родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Водночас Геращенко закликав Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП.

Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

21 липня, у мережі з’явилося відео з місця ДТП, де видно чоловіка, що дуже схожий  на Петра Димінського, який підійшов до розтрощеного «Опеля», а потім попрямував у сторону позашляховика.

Фото: ВВС

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *