ОСТАННІ НОВИНИ

Личаківську не встигнуть відремонтувати до кінця року: вулицю обіцяють відкрити вже в лютому

|

Ремонт вулиці Личаківської затягнеться до лютого 2018 року. Про це сьогодні, 10 серпня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

«Поки що ми йдемо з невеликою затримкою ремонту Личаківської…Орієнтовне повне відкриття вулиці відбудеться десь у лютому 2018 року», – розповів він.

Зараз на вулиці Личаківській триває капітальна реконструкція дорожнього покриття, зміна трамвайної колії, контактної мережі, ремонт усіх комунікацій, зокрема, колектора, який минулого року кілька разів провалювався. Виконує роботи компанія ТзОВ «Онур».

«Ремонт на вулиці Личаківській розпочався наприкінці березня. Ремонт здійснюється у три етапи. Перший – роботи на перехресті Личаківської з Мечникова. Другий – роботи на ділянці вул. Б.Котика. Третій – від вул.Б.Котика до вул.Пасічної», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Як пояснив Сергій Бабак, масштабні ремонтні роботи зараз зосереджені на ділянці від. вул.Мечникова до вул.Б.Котика, а затримки виникають через старі колектори:

«Невелика затримка є через те, що старі колектори, які треба підключати, в такому стані, що виникають деякі проблеми під час ремонту вулиці. А, по-друге, – через ґрунти: на деяких ділянках не можуть працювати ескалатори, доводиться залучати іншу техніку, яка своєю чергою також не може працювати на повну потужність, бо поруч будинки, йдуть тріщини,  є скарги мешканців…».

Нагадаємо, раніше у львівській мерії запевняли, що ремонт вулиці Личаківської встигнуть завершити до кінця цього року.

Фото: photo-lviv.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *