ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить наукова конференція «Андрей Шептицький – це Україна»

|

У стінах «Львівської політехніки» проходить Міжнародна науково-практична конференція «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер». Участь у заході взяла молодь з усіх регіонів України, передає кореспондент Львівського порталу.

Захід проводять за сприяння  та ініціативи громадської ради «Святий Юр», члени якої стали журі цієї конференції. Як зазначив один з членів журі народний депутат України Ігор Васюник, Митрополи Андрей був не тільки сильним духом, він був сильний своїми конкретними кроками і діями, тому знання про нього потрібно нести у суспільство.

«Я точно знаю, що після сьогоднішньої конференції кожен з нас для себе візьме щось нове про нашого Митрополита. Я впевнений, що ці знання ви, молодь, понесе в життя. Життя, настанови Андрея Шептицького повинні бути життєвими настановами для кожного свідомого українця», – сказав Ігор Васюник.

Зазначино, що юні науковці виступатимуть зі своїми доповідями до 13.30, а після обіду зможуть насолодитись фестивалем української пісні та отримали нагороди за участь у Святі української молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *