ОСТАННІ НОВИНИ

Молодики, що брали штурмом облраду, понищили майна та наїлись на 16 тисяч

|

У результаті сутичок у Львівській обласній раді у вівторок, 30 травня, було завдано збитків на суму 16 тисяч. Про це журналістам повідомив керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, передає кореспондент Львівського порталу.

Він пояснив, коли молодики увірвалися до будівлі, насамперед вони почали нищити столи на першому поверсі, де діє кафе.

«Все кафе, яке працювало на першому поверсі було «розтягнуте», все поїли за хвилину…А далі почали бити посуд», – сказав він.

Далі, за словами Валентина Харлова, вони взялися за виламування трьох дверей до сесійної зали, а коли увійшли туди, почали нищити стільці.

«У рамках відкритого кримінального провадження ми маємо порахувати збитки. Відновлювати все маємо власним коштом. А вже потім, коли цих осіб будуть притягувати до кримінальної відповідальності, в рамках цивільного позову ці кошти мали б з них стягнути», – пояснив він.

Водночас додав, що сумнівається, що ці кошти вдасться повернути.

Нагадаємо, що сьогодні під облраду зігнали чималу кількість правоохоронців.

Раніше повідомлялось, що після сутичок в облраді до медиків звернулось більше 10 осіб. Серед постраждалих – вагітна журналістка.  Через сутички у Львівській облраді поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України і почала розшукувати усіх причетних осіб.

Патрульні затримали три автобуси з особами, які причетні до подій під Львівською обласною радою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *