ОСТАННІ НОВИНИ

Роксолана Богуцька успішно презентувала свою першу круїзну колекцію

|

Вчора у львівському музейно-культурному комплексі «Львіварня» відбувся показ круїзної колекції відомого українського дизайнера Роксолани Богуцької, передає Львівський портал.

Бренд Roksolana Bogutska вперше презентував круїзну колекцію. Дизайнерка створила близько 50 унікальних образів, що робить її покази ще більш унікальними.

«Я не можу робити маленькі колекції, маю вже такий стиль. Серія круїз, як правило, має бути дуже невеличка, бо це перехідна колекція. Але ми приготували під 50 виходів, такий собі повноцінний показ», – розповіла Роксолана Богуцька.

Бренд сам створює принти, сам розробляє тканини, вишивку та аксесуари, тому над створенням цієї колекції Roksolana Bogutska провела три місяці важкої та клопіткої роботи.

«Надхнення, як завжди, я черпаю з етномотивів. Ми взяли за основу елемент однієї борщівської вишивки і, дякуючи йому, створили все: принти, вишиванки, взуття. Все, що в нас під руками, взяли за джерело творчості. Мені, як напевно і всіх, хотілося тепла, літа, яскравих кольорів. Такою й хотілось створити цю колекцію»,- поділилась дизайнерка.

Судячи з овацій аудиторії, Роксолана Богуцька влучила в десятку і своєю колекцію захопила абсолютно всіх присутніх.

Фото: fb/RoksolanaBogutska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *