ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано убивць львівського таксиста під Києвом

|

Правоохоронці по гарячих слідах затримали чотирьох осіб причетних до жорстокого вбивства львівського таксиста на Київщині. Підозрюваних затримали у селі Муроване, що на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомив координатор «Варта1» Ігор Зінкевич.

За його словами, затримали автомобіль Opel Astra із держномером АА0094МК на вулиці Будівельній. У салоні авто перебувало четверо осіб.

Із джерел Львівського порталу наближених до правоохоронних органів відомо, що водій автомобіля Chevrolet Lacetti, отримав замовлення з Головного залізничного вокзалу Львова у Житомир. Номера, з якого замовляли машину в базі постійних клієнтів фірми не було. Проте згодом стало відомо, що це було не перше замовлення таксі з цього телефону.

У салон до Євген С., сіли невідомі, серед яких були особи кавказької зовнішності. Що сталося у дорозі наразі достеменно не відомо, але слідчі охарактеризували вбивство, як особливо жорстоке і в цілях пошуку злочинців просили тривалий час не розкривати деталей убивства.

За попередньою інформацією від Ігоря Зінкевича, львівського таксиста вбили ударом ножа у серце, а тіло сховали у багажник його ж авто. Після цього зловмисники викликали ще одне таксі з Києва. Водій Opel Astra нічого не підозрюючи привіз цю компанію (трьох зловмисників – ред.), назад до Львова, де їх  невдовзі і було затримано.

«Водія київського таксі ввели в оману пообіцявши 4000 гривень. Розрахуватися невідомі особи мали намір безпосередньо у Львові, коли водій доставить їх за місцем призначення. Автомобіль таксі марки Opel Astra чорного кольору прибув до Львова близько третьої години ночі. На заправці Сокар водій разом із підозрюваними у вбивстві зупинилися переночувати, а вранці «замовники таксі» мали розрахуватися із водієм. Проте дочекавшись ранку чоловіки повідомили, що грошей у них немає і попросили зачекати до 18 години вечора. Сказали, що друзі привезуть їм кошти і щоб водій не хвилювався. Для зустрічі із друзями невідомі разом із водієм таксі прибули за адресою де їх і було затримано працівниками правоохоронних органів. Не виключено, що насправді зловмисники просто мали намір також вбити водія київського таксі і можливо саме для цього чекали коли стемніє», – розповіла координатор «Варти1» Марія Воробець.

У Євгена залишилася молода дружина…

Фото: Варта1 та зі соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *