ОСТАННІ НОВИНИ

Спроба номер два. Садовий знову «крутить носом» від землі під сміттєвий завод

|

Міський голова Львова Андрій Садовий «крутить носом» від останньої пропозиції Львівської ОДА щодо можливості розміщення сміттєпереробного заводу біля села Добряни Миколаївського району. Про це він повідомив сьогодні, 27 березня, під час брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

На питання журналістів про те, чи розглядає міська влада можливість розміщення сміттєпереробного заводу на ділянці у Миколаївському районі, яку запропонувала Львівська ОДА, Андрій Садовий відповів:

«Це має бути не така пропозиція, яку ми отримали по Добрянах. Наша делегація там була, люди дуже і дуже негативно налаштовані. Тому, я вважаю, що має бути спільна позиція облдержадміністрації, облради та міста. Тобто, вони повинні нам надати ділянку, яка 100% буде готова, щоби там облаштувати полігон. І ця ділянка має бути погоджена з населеними пунктами. Місто не може вирішувати проблему за межами міста…».

Львівська міська рада не скористалася земельною ділянкою, яку запропонувала Львівська облдержадміністрація на території Яворівської «Сірки», тому Львівська ОДА повторно запропонувала земельну ділянку, де можна побудувати завод з утилізації ТПВ, – біля села Добряни Миколаївського району, що за 28 кілометрів від Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *