ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати пропонують націоналізувати російські банки

|

Депутати Львівської міської ради пропонують заблокувати роботу російських банків з подальшим переходом їх у власність України. Про це йдеться у депутатському зверненні міських обранців, яке має у своєму розпорядженні Львівський портал.

Згідно документу, депутати виступають проти продажу російських банків.

«Національний банк заявив, що єдиним «цивілізованим» шляхом виходу російського капіталу з банківської системи України є продаж фін. Установ РФ або поступове скорочення їхньої присутності на вітчизняному ринку. Ці заяви є черговим свідченням того, що керівництво регулятора продовжує працювати на захист інтересів російських банків та збереження на території нашої держави бізнесу агресора…Львівська міська рада переконана, що боротися з агресором-варваром, який вдався до прямої експропріації, слід його ж методами – націоналізацією компаній на користь України», – йдеться у зверненні.

«Ми категорично проти того, щоб дозволити продаж фінустанов з російським корінням, які працюють у нашій державі! Ми вимагаємо від Президента України невідкладно скликати РНБО та розглянути питання про блокування роботи російських банків – як державних, так і приватних – з подальшим їхнім переходом у власність Української держави», – наголошують депутати.

Також міські обранці заявляють, що у разі продажу російських банків будь-яким інвесторам усіма законними методами будуть добиватися блокування їхньої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *