ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині браконьєри розстріляли трьох вагітних олениць

|

На Львівщині браконьєри  вбили трьох вагітних олениць. Про це повідомляє Львівське обласне управління лісового господарства.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства неодноразово зверталося до громади Львівщини про те, що за прогнозами синоптиків у січні та лютому цього року будуть періоди з великим сніговим покривом та морозами.

«Просили усіх громадян, щоби під час таких складних погодних умовах допомагати звірам тому, що вони не в стані самостійно роздобути корм. У таку негоду звірі шукають захисту у людей, і гуртуються у стада та концентруються вздовж доріг, чи людських осель мабуть з надією на людську доброту та допомогу. Окрім цього, самки кабанів у такий період готуються до опоросу, а у козуль та оленів починає активно розвиватися ембріон», – йдеться у повідомлення.

Але, на превеликий жаль, не перевелися негідники, які замість допомогти звірині використовують негоду для своєї потіхи, чи забави, чи просто мерзенних діянь, які у нормальної людини викликають не те що огиду, а почуття ненормального явища.

Цей випадок стався 9 лютого на Сколівщині, на 669 кілометрі траси Київ – Чоп.

«Невідомий, чи невідомі особини, ні не особини, а мерзотники, з шосе Київ – Чоп, мабуть з автомобіля розстріляли стадо оленів, які через глибокий сніг зійшли з верхів гір в долини саме у пошуках корму та захисту. А отримали те, що ви бачите на цих світлинах, це ще не все тому, що поранені звірі кинулися до лісу, залишаючи за собою кроваві сліди. Результат дикого браконьєрства – три самки, олениці і у кожної по два ембріони. Самі негідники, нічого не забравши, втекли з місця події, заливши на снігу сліди своєї кровавої розправи», – повідомляють обурені лісівники.

Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *