ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилося моторошне відео, як у Львові збили дівчину, що йшла по тротуарі

|

У мережу виклали відео із камер спостереження, в об’єктиві яких опинилося моторошне ДТП, що сталося біля входу у ТЦ «Інтерсіті» на розі вулиці Панча та проспекту Чорновола у Львові. Випускниця Львівського державного університету фізичної культури Марта Яцуняк вижила після страшного наїзду, який трапився 5-го січня, проте дівчина досі перебуває у важкому стані в лікарні, передає кореспондент Львівського порталу.

119

 

Судячи із відео, водій «Жигулів» втратив керування перед пішохідним переходом і накатом збив пішохода, яка йшла по тротуарі. Авто фактично розчавило 22-річну дівчину на сходах до торгового центру, та вона чудом залишилася живою.

За словами матері потерпілої Галини Яцуняк, щоб врятувати ногу її донці зробили дорогу операцію. Навіть замовляли спеціальний штир із-за кордону. Зараз Марта прикута до ліжка і щоб вона знову могла ходити потрібна тривала реабілітація.

На лікування дівчини можна переказати гроші на картковий рахунок матері:

5168 7572 9018 7972 – Яцуняк Галини Михайлівна (ПриватБанк), або безпосередньо  на рахунок самої постраждалої 5168 7573 1495 4886 – Яцуняк Марта (ПриватБанк).

Відео: Viktor Mik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *