ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартують зйомки першого індійського кінопроекту

|

Сьогодні у Львові стартує знімальний процес першого індійського кінопроекту. Зйомки індійського розважального фільму «Переможець» відбуватимуться 3 – 4 листопада 2016 року. Львівська кінокомісія разом з представниками локальної кіноіндустрії організувала спеціальний локейшн – скаутинг тур, після якого було вирішено провести зйомки музичної частини фільму в місті. З українського боку виробництвом фільму займається компанія «Mag Entertainment», засновниками якої є Анна Паленчук та Іраклі Макацарія.

143

В результаті проведених пошуків індійськими кінематографістами було відібрано одразу декілька локацій. Знімальними майданчиками стануть: Шевченківський Гай, Стрийський парк, Храм Святих мучеників Бориса і Гліба та парк «Боднарівка». Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області (Тунель Кохання).

Виробництво фільму розпочалось ще в березні цього року. Головні ролі виконають відомий індійський актор Sai Dharama Tej Panja та акторка Rakul Preet Kaur, а режисером стане Gopichand Malineni, попередні чотири повнометражні роботи якого отримали схвальні відгуки критиків.

142

«Для Львівської кінокомісії це перший досвід співпраці з індійськими знімальними командами і ми надзвичайно захоплені перспективою роботи з Боллівудом. Прийняли вже три делегації і провели локейшн тури» – зазначила голова Кінокомісії Ольга Райтер.

Нагадаємо, що таку співпрацю вдалося налагодити внаслідок першого локейшн-скаутингу спільно з представниками індійської сторони, продюсерами Анною Паленчук та Іраклі Макацарією в серпні цього року.

Як відомо грузин Іраклі Макацарія – «шостий холостяк», який знайшов собі наречену із Харкова Олену Лесик.

За даними Львівської кінокомісії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *