ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиця Стуса знову не витримала боротьби зі стихією

|

На вулиці Стуса у Львові з-під асфальту на місці горезвісного колектора витікає вода. Про це повідомляє “Варта1” у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

stusa

«З-під асфальту б’є вода, на тому самому місці (під колектором)», – йдеться у повідомленні спільноти.

Водночас координатор організації, депутат міськради Ігор Зінкевич зауважує, що ситуація виглядає кращою, ніж 4 жовтня. 

«Там не настільки  погано зараз , як минулого разу. Просто витікає вода і тече річечкою вниз», – зазначив він.

Як пояснив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», сьогодні на вул. Стуса забився один з колодязів старого колектора, тому виник витік води. Відповідні служби вже працюють на місці і прочищають колодязь, повідомляє прес-служба міської ради.

«Через сильні дощі і великий потік води забився один колодязь старого колектора. Зараз працівники на місці прочищають колодязь. Інші колодязі колектора працюють нормально», – додав Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, роботи з підключення нового колектора на вул. Стуса ще не завершені. Наразі підключено лише одну трубу, ще одну частину буде переключено до 20 жовтня і повністю роботи по колектору будуть завершені на кінець року.

«Проблеми з колектором на Стуса були завжди, бо старий колектор меншого діаметру. Новий колектор має вирішити ситуацію, він значно збільшений у діаметрі, є велика кількість перепадних колодязів», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо 4 жовтня нову дорогу на вулиці Стуса знищив старий колектор.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *