ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оберуть «Обличчя міста-2016»

|

Львівська міська рада та Львівська торгово-промислова палата визначить найкращих серед успішних підприємств та підприємців Львівщини та нададуть їм особливий статус – «Обличчя міста-2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

обличчя міста

У конкурсі «Обличчя міста» визначатимуть компанії-переможці у таких номінаціях:  «Місто майстрів: Львів промисловий», «У світі грошей: Львів фінансовий», «Львів інноваційний», «Львів торговий», «Скарбниця здоров’я: Львів медичний», «Львів – гурман», «Зелене місто: Львів екологічний», «Львівське дозвілля: найкращий вибір для проведення вільного часу», «Віртуальний Львів», «До ваших послуг», «Львів – відкритий для світу», «Львів інформаційний», «Львів видавничий» та «Львів інформаційний».

На оцінювання конкурсантів впливатиме думка громадських організацій, бізнесу, наукових кіл, органів влади. Окрім того, усі небайдужі мешканці Львова зможуть підтримати улюблену, на їхній погляд, компанію і підприємця за допомогою інтерактивного голосування на веб-сторінці Львівської торгово-промислової палати.

Компанія, яке здобуде найбільшу кількість позитивних голосів, відгуків та рекомендацій,  буде визнана лідером «Обличчя міста-2016» та стане володарем головної відзнаки конкурсу – авторської бронзової статуетки. Переможці в номінаціях  отримають  почесні дипломи лауреатів конкурсу.

Реєстрація компаній-учасників триває до 18 вересня 2016 року. Для цього потрібно заповнити Анкету учасника on-line на сайті.

Тел. для довідок: +38 032 295 63 17,

E-mail:  [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *