ОСТАННІ НОВИНИ

Pokemon Go насувається на Україну. Як встановити гру

|

Нова забавка для користувачів ґаджетів – Pokemon Go зі США вже дісталася Європи. Тим часом рольова квестова відеогра, яка заполонила мільйони користувачів, активно наближається до України.

145

Pokemon GO пропонує гравцям виступити в ролі «тренерів» істот покемонів, яких слід ловити і тренувати для подальших боїв з покемонами інших «тренерів».

Однак вся фішка гри в тому, що гравець пересувається реальним світом, його аватар подорожує картою завдяки використанню GPS. Якщо поряд знаходиться покемон, гра повідомляє про це і пропонує відшукати його, користуючись камерою смартфона чи планшета. Зображення покемона накладається на картинку навколишнього світу, отриману з камери. При цьому тип істоти вираховується, залежно від інформації про місцевість. Тому, до прикладу, водні покемони зустрічатимуться біля річок чи фонтанів.

Зустрівши дикого покемона, гравець мусить його спіймати, влучно кинувши віртуальну пастку – покебол. Самі ж покемони мають різну складність схоплення.

Ловлячи або вирощуючи нових покемонів, розвиваючи їх і беручи участь в боях, гравець віртуально збільшує свій рівень розвитку, отримуючи нові можливості.

Для запуску гри пристрій повинен мати операційну систему Android, або iOS 8.

Варто додати, що ідея гри зародилася навесні 2014 року в компанії Nintendo та The Pokémon Company, однак реально втілилася в життя за два роки по тому.

Зважаючи на популрність Pokеmon GO, виконавчий директор Niantic Джон Ганке заявив, що невдовзі гра стане доступною ще на 200 ринках.

Невдовзі й на вулицях Українимасово ловитимуть покемонів.

Проте спробувати свої сили у вилові віртуальних звіряток в Україні можна вже сьогодні. Для цього навіть створили інструкцію, що дозволяє завчасно розпочати гру.

146

Водночас слід зауважити, що нова манія заставляє людей полишати всі справи і стрімголів ловити рідкісних міфічних істот, що може містити ряд небезпек під час пересування зівак.

За матеріалами Вікіпедіа

Фотоколаж встановлення гри ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *