ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили світовий рекорд з акробатики

Ярослав Сиваківський, Львівський портал

|

Дві юні акробатки з Дрогобича Олександра Табачинська та Юлія Пилип’як виконали номер, якого до сьогодні не виконувала жодна жіноча пара у світі. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

akrobatku

Акробатки з Львівщини змогли виконати «подвійне сальто з піруетом», чого не робила ще жодна жіноча пара у світі. Дівчата тренуються разом вже протягом п’яти років, але виконувати «рекордний» трюк почали лише півроку тому.

Хвилювання дівчат перед номером передалося і глядачам. З першої спроби виконати стрибок не вдалося, а друга спроба завершилася падінням.

Проте з третього разу дівчата виконали все за планом, і глядачі побачили подвійне сальто з піруетом, якому позаздрило б багато дорослих спортсменів.

Втім, дівчата не збираються зупинятися на одному рекорді. Вони сповнені наснаги виконувати складніші трюки та представляти нашу країну на міжнародній арені.

Фото і відео: Ярослав Сиваківський

 

 

Коментарі

  1. Нарешті вдалося переглянуту відео кліп. Дівчата виконують подвійний пірует із рук в руки ( а не подвійне сальто з піруетом як зазначено у статті, тому шчо подвійне сальто із піруетом на зіскок -не новина) Дівчата –Молодці!!! це дуже важка праця і наполеглевість.
    у 1988 я і моя напарниця, обидві лвівянки, були першими шчо виконали в Украіні і у тодішньому Раданському Союзі пірует із рук в руки. це було на чемпіонаті Украіни у Вінниці. Після нас другою була пара із Тольятті. шчода шчо тоді так не відзначали рекорди як сьогодні. нам би було дуже приємно.
    Нашим тренером був Богдан Володимирович Голотко.
    Галина Богуська (Тупайло)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *