ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти намалювали електромобілі майбутнього

|

У неділю з площі Ринок стартує одне з наймасштабніших транс’європейських ралі – Електромобільний Марафон 2016 Львів – Монте-Карло. А напередодні серед львівських школярів та вихованців початкових навчальних закладів пройшов творчий конкурс «Електромобіль Майбутнього».Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

електромобілі майбутнього

Протягом конкурсу юні львів’яни мали змогу зобразити своє бачення транспорту майбутнього – електромобіля. Окрім теми, ніщо більше не стримувало фантазію маленьких художників. Для участі у конкурсі було представлено 88 художніх робіт від учнів 28 закладів Львова та Львівської області.

Члени журі визначили переможців. Призові місця у різних вікових категоріях посіли роботи таких учасників:

Вікторія Стрижко (5 р.) та Варвара Мовчан (5 р.), студія раннього естетичного виховання «Равлик» Центру творчості дітей та юнацтва Галичини;

Вікторія Шпирко (6р.), гурток «Початкове Технічне Моделювання» Центру творчості дітей та юнацтва Галичини;

Андрій Застріжний (12 р.), НВК «Школа-гімназія «Галицька».

Олег Муха, СЗШ І-ІІІ ст. № 29 м. Львова;

«Майбутнє настає, хочемо ми того, чи ні. Можна лише радіти тому, що львівські діти до нього готові. Сьогодні мало хто заперечує, що прийдешнє цілком належить електромобілям. Юне покоління усвідомлює це, як ніхто інший. Львів завжди був в авангарді змін – технічних, суспільних, культурних», – зазначив СЕО Electric Marathon International Андрій Білий.

«У розвиток автомобілізму Львів також зробив свій внесок: достатньо сказати, що лише у двох містах Європи – у Львові та Монте-Карло – на початку двадцятого сторіччя проходили кільцеві автомобільні перегони міськими вулицями. Тому нічого дивного, що український електромобілізм теж народжується та кріпне за безпосередньої участі львів’ян», – сказав президент Електромобільного Марафону Юрій Тамм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *