ОСТАННІ НОВИНИ

У сутичці біля пам’ятника Тудору постраждало двоє правоохоронців

|

Двоє працівників поліції отримали тілесні ушкодження, охороняючи публічний порядок на площі Маланюка у Львові, де невідомі намагались демонтувати пам’ятник радянському поету Степану Тудору. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

сутичка біля Тудора

Близько 11.00 на площі Маланюка у Львові невідомі з балаклавами на обличчях, у кількості близько сорока осіб, віком від 18 до 30 років намагались пошкодити пам’ятник радянському поету Степану Тудору.

«Хлопці заявили, що робили це у рамках декомунізації, проте поліцейські пояснили їм, що сьогодні не найкращий день для цього. Була спроба силового протистояння, проте працівники поліції взяли ситуацію під контроль. Двоє чоловіків, 1985 та 1986 років народження були затримані за опір правоохоронцям», – повідомив т.в.о.начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Один із затриманих мав при собі пристрій для відстрілу гумових куль «Флобер». Під час подій двоє працівників поліції отримали травми. Їм була надана медична допомога.

На місці події працює слідчо-оперативна група, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, з’ясовуються обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *