ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер випускники зможуть зареєструватися на ЗНО тільки через школу

|

Випускники ЗНЗ тепер проходять реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання у своїх навчальних закладах. Про це сьогодні, 28 січня, на прес-конференції заявила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

зно

«Випускники навчальних закладів усіх типів і форм власності реєструватимуться тільки через навчальні заходи. Для того, щоб отримати атестат, випускник має зайти в програму реєстрації, заповнити реєстраційну картку (в програмі є додаткова інформація, як цю картку правильно заповнити), роздрукувати та від руки заповнити заяву. Потім цю заяву треба віддати в школі людині, яка за це відповідає – класному керівнику, заучу чи директору. Окрім того, до заяви потрібно додати ксерокопію першої сторінки паспорта. Далі директор школи формує список випускників, яким потрібно результат ДПА для отримання атестату і повний комплект надіслати нам. Ми опрацьовуємо ці документи і надсилатимемо в школи для кожного учасника конверти з сертифікатом, інформаційним бюлетенем та інформаційну картку. Ці конверти мають роздатись дітям, щоб вони перевірили чи всі їх дані правильно вказані. Якщо ж виявлено помилку, дані документи треба повернути нам, щоб ми їх переробили», – розповіла Лариса Середяк.

Випускники попередніх років реєструються самостійно або у створених пунктах реєстрації.

Зауважимо, що кожен учасник перед тим, як зареєструватись, повинен ознайомитись із переліком конкурсних предметів, визначених для вступу на обрану спеціальність, що затверджений Правилами прийому до обраного ВНЗ на 2016 рік.

Фото: infosvit.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *