ОСТАННІ НОВИНИ

Споживачів газу просять не поспішати та давати показники за повний місяць

|

Споживачі природного газу Львівщини можуть давати показники лічильника до 5 числа наступного місяця, аби не було незрозумілих нарахувань. Про це сьогодні на прес-конференції заявила начальник львівського відділення ТОВ «Львівгаз збут» Руслана Музя, передає кореспондент Львівського порталу.

gas lichulnuk

За словами Руслани Музі, в квитанцію про оплату вноситься споживання газу за повний місяць. Якщо споживач повідомив показники лічильника 20 числа, то на наступні 10 днів розподільне підприємство нараховує приблизний обсяг споживання газу, який деколи більшим за реальний.

«Кожен із споживачів має право дати показники лічильника до 5 числа наступного місяця. Наприклад: споживач вимірює показники лічильника 1 лютого, а до 5 лютого мусить повідомити нам реальний результат, і так кожного місяця.  Буває таке, що споживач повідомляє цифри лічильника 20-25 числа, і залишається декілька необрахованих днів. Тоді розподільне підприємство вираховує приблизний обсяг споживання газу, що інколи перевищує реальний спожитий обсяг», – розповіла вона.

Також начальник «Львівгаз збуту» розповіла, що треба робити, якщо споживач отримав розрахункову квитанцію, де цифра більша, аніж реальна.

«В такому випадку споживач може самостійно коригувати цифру до оплати. Як відомо, ціна на газ залишається без змін: до 1200 м³ – 3,6 гривні, понад 1200 м³ – 7,18 гривні. Головне – не забути повідомити про коригування працівників «Львівгазу», – зазначила вона.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *