ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським поліцейським стане легше працювати під дощем

|

Патрульна поліція Львова тепер зможе спокійно працювати під дощем, адже з Києва прислали дощові костюми. Про це сьогодні, 4 грудня, начальник Управління патрульної поліції міста Антон Пузиревський розповів на брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_9818

«Нас закупили дощовики, трошки із запізненням, але добре, що вони є. Зараз ми маємо 200 дощовиків, тобто зміна, яка заступає повністю ними забезпечена. Є автоекіпажі і є піші екіпажі, тому в першу чергу треба забезпечити піші екіпажі. З часом всі працівники матимуть індивідувальний комплект дощовиків», – сказав Антон Пузиревський.

DSC_9816

Дощова фотка складається з двох частин, адже так значно зручніше працювати.

«Питання стояло у тому, яку саме дощову форму варто обрати. Спочатку хотіли закупити накидки, пончо. Але, зважаючи на власний досвід, якщо працювати в пончо, то вся вода стікає у взуття і мокнуть ноги. Це врахували, тому ми маємо окремо штани і окремо куртку. З часом би будемо робити світловідбиваючи надписи на дошовий одяг. Окрім того будемо мати оновлені жилетки з надписом «Поліція», – розповів начальник львівської поліції.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *