ОСТАННІ НОВИНИ

Володимир Гарбуз: «ЛОДА чекає великий пікет, і не перевізників, а пасажирів»

|

Колишній керівник департаменту транспорту і зв’язку Львівської облдержадміністрації про те чиї інтереси перевізників відстоює ЛОДА, як його намагалися «задобрити» перед приїздом Президента України та великий пікет пасажирів:

Володимир Гарбуз

«Коли на посаду голови ОДА прийшов Олег Синютка, він зібрав перевізників Львівщини та сказав, що досить годувати суди, що всі перевізники будуть у рівних умовах і всі перевезення здійснюватимуться згідно чинного законодавства. Всі директори підприємств, які там були, підтримали таке рішення.

Але вже через місяць Ярослав Олеськів, власник та директор «Стрийського АТП», сидить у адміністрації ОДА, у голови та його заступника, у керівника юридичного відділу і розповідає їм, як вони мають працювати, як вони мають видавати дозволи. Через це останнім часом змінилося вже три керівники департаменту транспорту і зв’язку ОДА, адже там діє проста система: «Підпиши потрібний наказ або пиши заяву на звільнення».

Перед виборами Олег Синютка пообіцяв, що нічого не зміниться та його обіцянки будуть виконані, проте його заступниця пані Гримак почала розривати угоди з перевізниками. З пані Гримак взагалі була цікава історія. Півроку тому, коли під час приїзду Порошенка мав відбутись страйк, вона зателефонувала мені та запропонувала очолити департамент ЛОДА взамін на відміну страйку, бо «не пасує страйкувати, коли приїхав Президент». Я відмовився, адже люди мають право голосу незалежно від того, хто приїжджає. Після цього вона оголосила мені війну.

Також виникають питання, чому ніхто не чіпає АТП-1, котре належить Михайлу Сидоровичу, депутату Львівської облради із «Самопомочі». Маршрути цього АТП  мають привілеї саме через підтримку Садового. Якщо хтось сумнівається у зв’язку Садового із виниклою ситуацією, нехай спитає себе, чому деякі витрати АТП-1 покриває Міська рада? Тепер, коли у Садового є вплив і в ОДА, він намагається монополізувати ринок перевізників. Також усім відомо, що він хоче виділити одну смугу руху для швидкісного автобусу сполученням АШАН – Центр. Будь-хто, хто розуміється у транспорті, визнає, що це дурість, адже навіть зараз у годину-пік зі Львова по Стрийській виїхати неможливо, а що буде, коли Садовий забере цілу смугу руху?

Все те, що зараз відбувається, нагадує звичайне рейдерське захоплення. Ми маємо усі документи, проте прокуратура нічого не може зробити. Намагаємося відстоювати свої та пасажирські інтереси у суді.

Пасажири нас підтримують, і вже цілі села готові приїхати під ЛОДА. Якщо ситуація не врегулюється, то незабаром ЛОДА чекає великий пікет, і не перевізників, а пасажирів».

Раніше Львівський портал повідомив, що перевізники обурені, бо Садовий захоплює ринок перевезення.

Фото: Вголос

Коментарі

  1. От що може робити радниця голови Харківскьої ОДА Грецька Вікторія Вікторівна – жінка радника міністра МВС Антона Геращенка, в Рівненській області??? Можан припустити, що по сптравах, але там же проти неї відкривають кримінальне провадження, через те що вона перешкоджає працівникам правоохоронних органів затримувати злочинців, яких спіймали на місці незаконного видобутку бурштину! Потім вона вихваляється особистим знайомством з міністром МВС Аваковим. А вже через кілька днів провадження закривають!!! От така в нас країна, що друга революція пройшла, а негідники такі, як Геращенко та його дружина, кришують незаконний видобуток бурштину!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *