ОСТАННІ НОВИНИ

Список депутатів Львівської обласної ради від «Самопомочі»

|

Наразі Львівська обласна виборча комісія  опрацювала майже 100% виборчих протоколів. Таким чином попередньо до Львівьскої обласної ради проходить дев’ять партій. Найбільшу франкцію у ЛОР представить БПП «Солідарність» , що має 20 мандатів з 84-х. На другому місці – об’єднання «Самопоміч» з 14 мандатами.

самопоміч

1) Дворянин Парасковія Ярославівна  – директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс», що належить сім’ї Андрія Садового, журналіст.

2) Савчин Василь Степанович – Член Українського лікарського товариства у Львові, голова осередку 8-ї лікарні.Голова благодійного фонду з “Повною довірою”.

3) Голуб Юрій Валентинович – працівник центру громадських зв’язків МВС Львівщини, раніше працював у львівських ЗМІ: радіо “Львівська Хвиля”, ТРК “Люкс”,

4) Письменна Тетяна Олександрівна – Працює  на посаді головного інженера з утримання та обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій у ТзОВ “Підприємство Світ Сервіс”

5) Сафінська Оксана Олександрівна – вчитель англійської мови у  Спеціалізованій загальноосвітній школі 1 ступеня — освітній центр “Політехнік Еколенд”.

6) Пакіж Степан Петрович

7) Прокопів Андрій Іванович

8) Вервега Тарас Васильович

9) Кізима Роман Михайлович

10) Свистун Інна Василівна

11) Сидорович Михайло Васильович

12) Бордун Галина Володимирівна

13) Огоновський Юрій Ярославович

14) Собко Іван Михайлович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *