ОСТАННІ НОВИНИ

«Зірки» українського футболу зіграють у матчі пам’яті Андрія Гусіна

|

В неділю, 11 жовтня, у Львові відбудеться матч пам’яті Андрія Гусіна. Участь у матчі візьмуть екс-гравці львівських «Карпат» та київського «Динамо», які грали з Андрієм протягом його футбольної кар’єри, передає кореспондент Львівського порталу.

husin

Батько футболіста Леонід Гусін та керівництво футбольного клубу «Карпати» організують матч пам’яті Андрія Гусіна між екс-гравцями «Карпат» та «Динамо». Матч розпочнеться у неділю, 11 жовтня ,о 15 годині на стадіоні «Україна».

Команду «Карпат» представлятимуть Олександр Чижевський, Андрій Сапуга, Роман Толочко, Богдан Стронціцький, Іван Павлюх, Тарас Павліш, Володимир Різник, Роман Гнатів та інші гравці, котрі стали свідками дебюту Гусіна у професійному футболі та допомагали йому на старті його кар’єри. Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький та Володимир Журавчак представлятимуть тренерський штаб команди «Карпат» у неділю, адже саме вони побачили талант у молодому Андрієві та дали йому шанс.

Що ж до київського «Динамо», то воно залучить гравців, з якими Андрій Гусін дійшов до півфіналу Ліги Чемпіонів та грав за київський клуб. До Львова приїдуть Сергій Ребров, Віталій Рева, Владислав Ващук, Олександр Головко, Олег Лужний, Сергій Федоров, Максим Шацьких Олександр Алієв. Також очікується приїзд Юрія Калитвинцева, Анатолія Тимощука та Андрія Шевченка.

Фото: ФК Динамо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *