ОСТАННІ НОВИНИ

Нові поліціянти викрили у Львові нарколабораторію і похвалились ефективністю

|

Головний поліцейський Львова, капрал Юрій Зозуля розповів про досягнення його підопічних за перший тиждень роботи вулицях міста. Серед найрезонансніших досягнень нової патрульної поліції Львова: викриття нарколаборатої, затримання педофіла та чотирьох грабіжників. Про це Зозуля розповів під ча сьогоднішньої прес-конференції,  інформує кореспондент Львівського порталу.

11945010_518981958249784_809431459_n

За словами Зозулі, нова поліція дуже тісно співпрацює з місцевим населенням, які допомагають викривати злочини.

«До мене на прийом прийшли люди, які розповіли, що у них під носом вже декілька років виробляють наркотичні засоби, а цього чомусь ніхто не помічає. Патруль на це місце виїхав вночі, дуже добре була налагоджена робота моїх хлопців. Тієї ночі ми вилучили велику партію наркотиків. Зараз цю справу передано оперативникам і експертам», – розповів Ю. Зозуля.

За словами Ю. Зозулі,  він надзвичайно задоволений роботою своїх підлеглих, адже вже бачить результат.

«Окрім викриття нарколабораторії за час нашої роботи було затримано 20 людей, які керували автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні також зупинили 25 водіїв без документів і оформили більше півсотні ДТП. Крім того розслідували 14 крадіжок, семеро людей  було затримано за нанесення легких тілесних ушкоджень, 14 людей за хуліганство», – розповів Ю. Зозуля.

Також головний поліцейський Львова розповів, що розслідуючи кримінальні злочини нова поліція працює не сама, а в співпраці з слідчо-оперативними групами МВС у Львові.

Нагадаємо, як писав раніше Львівський портал, новій поліції у Львові терміново потрібен речник.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *