ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова турецькі фанати побили торговця сувенірами

|

Сьогодні у Львові на вулиці Галицькій вболівальники турецького клубу «Фенербахче» побили продавця сувенірів, розбивши йому голову пляшкою. Про це Львівському порталу повідомив львівський журналіст Микола Савельєв, який опинився на місці події зразу ж після інциндента.

турки3

За його словами, причиною інциденту стало зауваження, яке чоловік зробив не надто тверезим турецьким футбольним фанатам, які сиділи за столиками однієї з кав’ярень поблизу нього. Турки великою компанією накинулись на нього, під час сутички один з них вдарив чоловіка по голові пляшкою з-під бренді.

турки1

Інцидент зупинило лише втручання персоналу кав’ярні. Дещо згодом прибув міліцейський наряд та «швидка». Як стверджує Микола Савельєв, на момент прибуття міліції на місці сутички залишалось близько сорака турецьких фанатів, однак правоохоронці лише розводили руками – мовляв, не знаємо, кого затримувати.

турки2

Нагадаємо, сьогодні о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів  «Шахтар» –  «Фенербахче». За попередньою інформацією, на гру до Львова прибуло майже три тисячі турецьких вболівальників.

Фото: Zaxid.Net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *