ОСТАННІ НОВИНИ

За 4 дні в АТО військовий комісар  отримав статус учасника бойових дій

|

За чотири дні перебування в АТО військовий комісар  отримав статус учасника бойових дій. Таку інформацію повідомили про Бродівського військового комісара Ярослава Анклевича, передає Телеканал новин “24”

Екс-заступник Бродівського військового комісара Микола Забокрицький повідомляє, що військовий комісар супроводжував волонтерську допомогу та 3 батальйон територіальної оборони на Схід, а через 4 дні він уже повернувся.

У квітні комісар вже мав статус учасника АТО.

Прокоментувати цю ситуацію сам Анклевич відмовився, а телефоном порадив звертатись в обласний комісаріат.

У Міністерстві оборони України також не повідомляють за що він отримав статус учасника . Мовляв, це персональні дані, які не підлягають розголошенню.

Жителі Бродів бідкаються, що від них мобілізують значно більше людей, аніж із Бузька. Пов’язують це з тим, що звідти родом комісар. А також Бродівський військкомат виписує повістки без дати, коли людина має прибути на виклик.

Військовий комісар Львівської області Микола Садовський каже, що це особисте рішення комісара і вони його вже виправили. А от до посвідчення учасника АТО Бродівського військкома, Микола Садовський питань не має. Бо закон не регламентує, скільки часу для цього треба пробути на Сході.

Як відомо, “кіборги” не можуть отримати статусу учасника бойових дій, бо необхідні документи згоріли під час бойових дій. Та навіть попри свої поневіряння, незламні “кіборги” готові будь-якої миті повернутися у бій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *