ОСТАННІ НОВИНИ

Французький фотограф покаже Європі Україну у війні

|

Француз камбоджійського походження Тео Хаммінг Буф’є вирішив показати у Європі світлини воєнної України. Про це пише 5 канал.

війна в Україні

Уже вдруге за рік Тео Хаммінг Буф’є з самого серця Франції приїздить до України. На меті він має показати Європі справжнє обличчя країни, яку огорнула війна.

Під час візиту до Києва фотографа-аматора так надихнула країна у війні, що той захотів відзняти портрети переселенців, волонтерів, бійців АТО та об’єднати їх в один фотопроект, який би показав Україну європейцям такою, якою вона є насправді. Почав він свою роботу він із портретів дітей-переселенців.

«Коли у квітні минулого року я повернувся з Києва до Парижа, то відчув невимовну провину перед Україною. Я зрозумів, що повинен якось допомогти. І вирішив зробити серію портретів українців. Зокрема, переселенців. І показати через них справжню сьогоднішню Україну», – заявив Буф’єр

На думку Буф’єра, Європа не розуміє, що насправді відбувається в Україні. Тому він вирішив на власні очі побачити і показати це не тільки французам, а й німцям, американцям і канадцям. Податися планує і до великих міст, і до маленьких селищ, фотознімки робитиме навіть на Сході. Він запевнив, що під портретами буде написана особиста історія цих людей. Окрім переселенців Буф’єр також робитиме портрети волонтерів, військових та інших людей, причетних до подій на Сході.

Ілюстрація : dndz.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *