ОСТАННІ НОВИНИ

Троє найвідоміших художників України запрошують побувати в їхніх львівських майстернях

|

В рамках Благодійного аукціону «Купи зустріч – допоможи країні» Львівський портал, як інформаційний партнер проекту, представляє унікальну можливість зустрітись з українськими класиками сучасності.

 Ми пропонуємо купити зустріч із трьома найвідомішими художниками як в Україні, так і за кордоном. Сучасні класики Михайло Демцю, Борис Буряк та Петро Сипняк запрошують відвідати їхні майстерні, покажуть свої останні роботи, над якими працюють і з радістю поспілкуються про класичне та сучасне мистецтво за кавою або келихом вина.

 За результатами торгів по кожному з цих лотів буде визначено по три переможці. Троє учасників торгів, які запропонують найбільшу ціну під одним з цих лотів – відвідають майстерні видатних художників. Тому, якщо ваша ціна і не найвища, ви все одно маєте всі шанси зустрітись з видатними художниками.

 Лот № 140Сипняк Петро Михайлович – художник, Львів. Його називають сучасним класиком, один з кращих Львівських пейзажистів. Член Національної спілки художників України. Член Спілки художників “КУМ”. З 2002 р. — заслужений художник України.

Його роботи виставлялись в Україні, Франції, Чехії, Німеччині, Бельгії, Італії, Словаччині, Болгарії, Польщі.

«Мистецтво не знає завершеності. Треба рухатися і щоразу відкривати перспективу. Що я ще можу сказати? Як я можу це сказати? Яким я буду через п’ять років, десять? Мені не досить вміти малювати коня чи річечку й берег. Мені самому цікаво, що я завтра можу придумати. Чи придумаю нові дійства, чи творитиму формальні речі. А раптом знову сам собі заперечу…

 Я з радістю поділюся з вами думками про сучасне мистецтво, покажу роботи над якими працюю у власній майстерні».

 Залишити свою пропозицію по лоту Петра Сипняка можна тут

 

 Лот № 145 – Буряк Борис Іванович – один з найвідоміших українських художників як в Україні, так і за кордоном. Живе і працює у Львові. Член  сенату Римської академії сучасного мистецтва, до якої входить всього 4 українських художника. Його роботи виставляють у галереях Франції, Бельгії, Австрії, Італії та Німеччині. Його картини вподобали навіть австрійська баронеса Крістіне Шонборн та англійський лорд сер Ендрю Філдінг.

 ІА «Львівський портал» пропонує учасникам аукціону унікальну можливість побувати в художній майстерні Бориса Буряка.

 «Пропоную вам зустрітись у моїй майстерні у Львові. Познайомлю вас зі своїми роботи і за філіжанкою смачної кави поспілкуємось про сучасне мистецтво та вічну класику!» – запрошує Борис Буряк.

 Залишити свою пропозицію по лоту Бориса Буряка можна тут

 

Лот № 151 – Демцю Михайло Іванович – один з найвідоміших і найдорожчих митців України, роботи якого знаходяться у музеях України та Європи, в численних приватних колекціях. Львів. Демцю працює в напрямках постімпресіонізму та експресіонізму. Народний художник України, член Клубу українських митців, Національної спілки художників України,  Заслужений діяч мистецтв України.

«Мені приємно долучитись до аукціону, через який ми спільно зможемо допомогти українським військовим. Тому всім, кому цікава моя творчіть, з радістю запрошую вас до своєї майстерні, покажу роботи над якими працюю!»  

Троє осіб, які запропонують найвищі ставки за лотом, виграють незабутню екскурсію в майстерню художника Михайла Демцю. Ви будете вражені яскравістю його робіт та отримаєте позитивні емоції та оптимізм від спілкування з Михайлом Демцю.

 Залишити свою пропозицію по лоту Михайла Демцю можна тут

 

На cьогодні вже завершився прийом лотів на Другий благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні». 166 відомих музикантів, художників, політиків, тренерів, лікарів, успішних підприємців і просто цікавих людей зголосились взяти у ньому участь.

 Тепер настав час активних торгів і боротьби за вподобані лоти. Нагадаємо, що зібрані на аукціоні кошти підуть на закупівлю реанімобіля для українських військових.

 Загалом торги по всіх лотах завершуються 18 березня. Переможці та учасники аукціону про місце зустрічі на каві домовляються на зручний для них час.

 За цими посиланнями є можливість ознайомитись з усіма попередніми лотами:

–          Лоти № 1- 60

–          Лоти № 61 – 113

–          Лоти № 114 – 166

 А також нагадаємо вам ТОП-10 найдорожчих лотів.