ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський авіаремонтний завод модернізував чотири літаки для військових Шрі-Ланки

|

Шрі-ланкійська військова делегація, яка перебуватиме в Україні 9-12 грудня, прийме чотири літаки МіГ-27М, які згідно зі зовнішньоекономічним контрактом було відремонтовано та модернізовано на Держпідприємстві МО України “Львівський Державний авіаремонтний завод”.

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України, перебуваючи на Державному підприємстві Міноборони “Львівський Державний авіаремонтний завод”, шрі-ланкійські військові візьмуть участь у церемонії підписання актів попереднього прийому літаків МіГ-27М.

Програмою візиту також заплановано зустрічі командувача Військово-Повітряних Сил Збройних Сил ДСР Шрі-Ланка маршалом авіації Рошана Гунетилеке з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком та командувачем Повітряних Сил ЗС України генерал-полковником Анатолієм Торопчиним. Під час цих зустрічей сторони планують обговорити напрями подальшого розвитку військового та військово-технічного співробітництва.

Також представники шрі-ланкійської військової делегації планують відвідати та зустрітися з керівництвом Державної госпрозрахункової зовнішньоторговельної та інвестиційної фірми “Укрінмаш”, ознайомитися з можливостями цього підприємства, його виробничим циклом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *